Gudstjenester i Nebbelunde

Nebbelunde og Sædinge sognes egen side.

Herunder vil komme meddelelser der først og fremmest er rettet til folk i Nebbelunde og Sædinge sogne.

Det sker i Nebbelunde-Sædinge i 2018.

• Mandag den 4. december kl. 14:00: STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 13. december kl.14:00: Vi synger Julen ind i NEBBELUNDE PRÆSTEGÅRD
  • Mandag d. 8. januar kl. 14:00:  STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den 15. januar kl. 17:30: Menighedsrådsmøde i NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 17. januar kl. 14:00 i NEBBELUNDE SOGNEHUS. Sogneeftermiddag. Pastor emeritus Nils Roland holder andagten. Derefter fortæller han "Af en landsbypræsts dagbog". 37 år som landsbypræst på Østlolland.
  • Søndag den 4. februar kl. 20:00 Efter gudstjenesten kl. 19:00 i Nebbelunde kirke serveres kaffe/te og pandekager i Sognehuset i anledning af Kyndelmisse.
  • Mandag den 5. februar kl. 14:00: STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den. 12. februar kl. 17:30: Menighedsrådsmøde i NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 21. februar i NEBBELUNDE SOGNEHUS. Sogneeftermiddag. Sognepræst Per Møller genfortælle nogle af de grumme historier fra Det Gamle Testamente, og vi synger nogle af de bibelhistoriske sange, som knytter sig hertil.

Sognepræst ( KfB)

Gudstjenester i Sædinge